Inspirationsfrukost med Jernhusen

Upplevelsebaserad kommunikation är ett bra sätt att skapa engagemang för såväl varumärken som för viktiga samhällsfrågor. Jernhusen bjuder tillsammans med Resumé in till en frukost som handlar om konsten att skapa transformativa upplevelser och vikten av fysiska möten i en allt mer digital värld.

Program

  • Bli inspirerad av Löfbergs, som lyckas både vara relevanta, originella och få stor impact genom upplevelsebaserad kommunikation på flera arenor där många människor möts.
  • Möt Elitfotboll Dam – förra årets vinnare av Jernspiran – som bjuder på insikter i hur man vinner 200 kvm på Stockholms Centralstation och hur de genomförde sin vinnande idé.


Löfbergs – Lena Rodin, Brand Experience Manager
Det senaste året har Löfbergs bland annat gjort två nedslag på Stockholms Centralstation i syfte att ta marknadsandelar men också att visa upp sitt hållbarhetsarbete. Löfbergs berättar hur de genom att möta konsumenterna och skapa riktig dialog lyckades öka såväl köpintentioner som hållbarhetsassociationer för varumärket.

Elitfotboll Dam – Annika Grälls, ordförande, Linda Wijkström, kommersiell chef, Daniel Hegborn, partner på Passion Lab
Våren 2019 inspirerade Elitfotboll Dam hundratusentals att ta ställning för jämställdhet på Stockholms Centralstation. Under en vecka fick besökarna uppleva många unga fotbollstjejers vardag i eventet ”Lägg en avgörande straffspark”. Elitfotboll Dam och byrån bakom kampanjen, Passion Lab, berättar hur det gick till.

Jernhusen Media – Ann Hermansson, marknadschef
Avslöjar allt om årets Jernspiran, hur man går tillväga för att tävla och vad som krävs för att vinna.

OM JERNSPIRAN

Jernspiran är fastighetsbolaget Jernhusens årliga eventtävling som belönar företag och organisationer som vill driva förändring och har ett starkt engagemang i viktiga hållbarhets- och samhällsfrågor. Syftet är att lyfta initiativ för en bättre värld och samtidigt bidra till meningsfulla resenärsupplevelser. Första pris är event- och reklamytor på en av Nordens mest besökta platser.

Lena Rodin

Lena Rodin

Brand Experience Manager, Löfbergs
Annika Grälls

Annika Grälls

Ordförande, Elitfotboll Dam
Linda Wijkström

Linda Wijkström

Kommersiell chef, Elitfotboll Dam
Info

Datum: Tisdag 3 september

Tid: ​08:00-09:30

Var: GT30, Grev Turegatan 30

Arrangör

Partner

Kontakta oss

Image

Josefin Ekman

Projektledare

josefin.ekman@resume.se

+46 72 238 97 97

GT30
Grev Turegatan 30, Stockholm 114 38, Sweden