Inhousegalan

Välkommen till Inhouse-galan! Den 7 november är det dags för  Dagens Medias årliga Inhouse-gala som prisar Sveriges bästa reklam som skapas inhouse.


Vi tycker att mycket av den reklam som produceras internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar är så bra att den förtjänar en egen tävling. Därför arrangerar vi Inhousetävlingen. Inhouse är inte bara Sveriges första, utan också enda reklamtävling som garanterat inte kommer vinnas av en reklambyrå!


Alla Sveriges marknads- och Inhouseavdelningar som har producerat reklam på sin inhouseavdelning kan delta i tävlingen. Vi har även ett särskilt pris till Årets Rookie som är det enda individuella priset i tävlingen.


Inhousetävlingen pågår fortfarande, fram till 15 september.


Inhouse seminariedag är en fördjupande halvdag inom ämnet. En helt ny konferens som arrangeras i anslutning till Inhousegalan. Halvdagskonferensen innehåller case, föreläsningar för alla som arbetar inhouse. Klicka här för att läsa mer. 

Info

Datum: Torsdag 7 nov

Tid: ​18.00-23.00

Var: Berns, Berzelii Park i Stockholm

Deltagaravgift

Pris: 1.995:- exkl. moms 
Nyhet: Vill du kombinera Inhouse seminariedag och kvällens prisutdelning betalar du endast 3 300 kr. Ordinarie pris för seminariedagen är 1595 kr exkl. moms.

Kontakta oss

Image

Lina Harbom Hedberg

Projektledare

lina.harbom@bonniernews.se

Berns
Näckströmsgatan 8, Stockholm 11147, Sweden