Välkommen till Månadens Casefrukost

 De mest spännande casen – från de bästa byråerna och marknadscheferna. Missa inte Resumés och JCDecaux casefrukost där du får möjlighet att lära och inspireras av några av de mest intressanta kampanjerna i Sverige.

Målgrupp

Casefrukosten är ett forum för dig som som jobbar på en marknads- eller kommunikationsavdelning, eller på en reklam- eller kommunikationsbyrå.


Info

Datum: Onsdag 23 oktober

Tid: ​08:00-09:30

Var: JCDecaux, Stureplan 13 (entrén till vänster om East) i Stockholm


Kommande frukostar: 20 november 

Program den 23 oktober​

08:00–08:30

Frukost och mingel


08:30

Resumé & JCDecaux hälsar välkommen.

08:35

Case: Cancerfonden Rosa Bandet-film 2019

Hur gör man en film som får folk att inse vikten av cancerforskning och åter påminna varför man ska köpa ett Rosa band? Jo, genom att göra en film som känns – på riktigt. Kreatörerna på KING bakom årets Rosa Bandet-film från Cancerfonden berättar om hantverket och berättelsestrukturen för att skapa en historia som väcker känslor och engagemang.


08:55

Case: Arboga Bryggeri

Finns det något godare än en öl framför lägerelden efter en lång dag i skog och mark? Jo, en kall och oskakad öl framför lägerelden efter en lång dag i skog och mark. Marcus Friari, Brand Manager på Galatea och Oskar Hellqvist, Creative Director på Abby Priest berättar hur man får ryggsäckar att sväva och om den resa ut i naturen som varumärket Arboga Bryggeri påbörjat.

09:15

Mingel och avslutning.


Arrangör

Kontakta oss

Image

Josefin Ekman

Projektledare

live@resume.se

+46 72 238 97 97

Image

Emmanuelle Boman

Projektledare

emmanuelle.boman@jcdecaux.com

JCDecaux
Stureplan 13, Stockholm 111 45, Sweden