Talangfrukost #baramänniska


Välkommen på Talangfrukost #baramänniska

Är du rustad för framtiden? En bransch i förändring är temat på våra Talangfrukostar och målet är att inspirera vår del av näringslivet till att bli bättre på HR och skapa en mötesplats för oss som arbetar i kommunikationsbranschen.

Info

Datum: 10 december 

Tid: ​08:00-09:30

Var: GT30, Grev Turegatan 30


Om du är osäker på om du är anmäld, sök efter din bekräftelse på live@resume.se i din mailkorg, den kan ha hamnat i din skräppost. Har du frågor, maila live@resume.se

Program den 10 december:

Vart tog #metoo vägen?


Demonstrationer, manifestationer, upprop och upptäckter. Efter hösten 2017 kommer arbetplatserna aldrig bli sig lik, eller? Vad har egentligen hänt det senaste två åren och hur mår vi efter #metoo?


08:00 Frukost och mingel


08:30 Resumé hälsar alla välkommen 


08:35-9:00

Från noll till revolution på två veckor (och sen då?)

#sistabriefen: från den första gnistan på en branschgala till tusentals höjda röster. I november 2017 skickades den sista briefen till arbetsgivare, uppdragsgivare, skolor och branschorganisationer med uppmaningen att föreslå lösningar på problemet med sexism och övergrepp i branschen. Vad svarade de?

Elin Ahldén, delägare Lennox Public Relations och en av initiativtagarna till #sistabriefen

09:00–9:30

Vart tog #metoo vägen?

Demonstrationer, manifestationer, upprop och upptäckter. Efter hösten 2017 kommer arbetsplatserna aldrig bli sig lik, eller? Vad har egentligen hänt det senaste två åren och hur mår vi efter #metoo? Och hur ska vi skapa vi trygga arbetsplatser där alla får plats och möjlighet att växa?

Paneldiskussion tillsammans med:
Elin Ahldén, delägare Lennox Public Relations och en av initiativtagarna till #sistabriefen
Louise Danckwardt, byråledare på Sandberg Trygg och initiativtagare till Byråkoden som är en uppförandekod för branschen

Martin Linder, förbundsordförande Unionen Arrangörer

Kontakta oss

Image

Josefin Ekman

Projektledare

josefin.ekman@resume.se

GT30
Grev Turegatan 30, Stockholm 114 38, Sweden