Välkommen till Månadens Casefrukost

 De mest spännande casen – från de bästa byråerna och marknadscheferna. Missa inte Resumés och JCDecaux casefrukost där du får möjlighet att lära och inspireras av några av de mest intressanta kampanjerna i Sverige.

Målgrupp

Casefrukosten är ett forum för dig som som jobbar på en marknads- eller kommunikationsavdelning, eller på en reklam- eller kommunikationsbyrå.


Info

Datum: Onsdag 4 december 

Tid: ​08:00-09:30

Var: JCDecaux, Stureplan 13 (entrén till vänster om East) i Stockholm

Program den 4 december 

08:00–08:30 
Frukost och mingel 


08:30 
Resumé & JCDecaux hälsar välkommen. 


08:35 

Gör Plats måste få ta plats

Bland personer med funktionsnedsättning tillhör en betydligt mindre andel arbetskraften än i befolkningen som helhet. Detta vill Arbetsförmedlingen ändra på genom konceptet Gör Plats.

Josephine Wallin Ankarstrand, creative director, och Claes Kjellström, creative managing partner på Le Bureau berättar om konceptet som har vunnit Guldägg och pallplatser i EPICA.
Josephine Wallin Ankarstrand, creative director, och Claes Kjellström, creative managing partner på Le Bureau berättar om konceptet som har vunnit Silverägg, vunnit Årets Röst i Sound Award och har blivit prisade i 100 wattaren, EPICA, Eurobest, Cannes Lions, New York festivals, Clio, LIA mfl


08:55 
Knäckta nackarna och ledbrutna lastbilschaufförer lanserade ett styrsystem

En studie från Volvo Trucks visar att åtta av tio lastbilschaufförer har problem med nacke och rygg, problem som uppstår efter många timmar bakom ratten längs ojämna vägar. När Volvo Trucks skulle lansera det nya styrsystem Volvo Dynamic Steering i USA tog man hjälp av ledbrutna lastbilschaufförer, styrsystemet är just byggt för att minska muskelansträngningen som kommer med att köra långtradare.

Daniel Sjöstrand, planner, och Maria Fridman, kreatör/AD på Forsman & Bodenfors berättar om kampanjen ”Truck Stop Neck Cracking”.


09:15 
Mingel och avslutning.


Arrangör

Kontakta oss

Image

Josefin Ekman

Projektledare

live@resume.se

+46 72 238 97 97

Image

Emmanuelle Boman

Projektledare

emmanuelle.boman@jcdecaux.com

JCDecaux
Stureplan 13, Stockholm 111 45, Sweden