Välkommen till Månadens Casefrukost

 De mest spännande casen – från de bästa byråerna och marknadscheferna. Missa inte Resumés och JCDecaux casefrukost där du får möjlighet att lära och inspireras av några av de mest intressanta kampanjerna i Sverige.

Målgrupp

Casefrukosten är ett forum för dig som som jobbar på en marknads- eller kommunikationsavdelning, eller på en reklam- eller kommunikationsbyrå.


Info

Datum: Torsdag 18 mars

Tid: ​08:00-09:30

Var: JCDecaux, Stureplan 13 (entrén till vänster om East) i Stockholm

Anmälan öppnar 10 dagar innan casefrukosten.


Kommande frukostar:

22 april

13 maj

19 maj (Göteborg)

Program 13 februari


08:00–08:30

Frukost och mingel


08:30

Resumé & JCDecaux hälsar välkommen.


08:35

The No Show Room: Världens mest otillgängliga showroom

Med Charlotte Kallas telefonnummer, en heja-skylt under Tour de Ski och koder gömda i YouTube-filmer lyckades en 26-åring hitta koordinaterna som ledde till en Passat Alltrack, gömd utanför Gällivare mellan Koskullskulle och Tjautjas.
Jeanette Asteborg, marknadschef och Carl Sundstedt, reklamchef, på Volkswagen berättar om kampanjen "The No Show Room" och hur den årliga kampanjen med längdlandslaget fick en annorlunda twist.


08:55

Små saker gör stor skillnad

Med kampanjen, som går under namnet ”Små saker gör stor skillnad”, vill Ving skapa små historier som väcker lusten att resa. Men också på ett lite annorlunda sätt berätta om alla delar i erbjudandet – resmål, hotell och aktiviteter. Efter den uppmärksammade konkursen för moderbolaget Thomas Cook och lika uppmärksammade nya ägaren superentreprenören Petter Stordalen kommer Claes Pellvik, marknadschef Ving, Jessica Morales, projektledare Åkestam Holst, Linus Bronge, AD Åkestam Holst, Oskar Pernefeldt, AD Åkestam Holst och berättar om den första kampanjen som fristående nordisk researrangör.


09:15

Mingel och avslutning.

Arrangörer

Kontakta oss

Image

Josefin Ekman

Projektledare

live@resume.se

+46 72 238 97 97

Image

Malin Otterström

PR -och kommunikationschef

malin.otterstrom@jcdecaux.com​

JCDecaux
Stureplan 13, Stockholm 111 45, Sweden