Välkommen till B2B Marketing 2020När vi precis tagit klivet in i ett nytt spännande decennium är det är hög tid att ta din B2B-marknadsföring till nya nivåer. På Resumés och Dagens Medias nya event B2B marketing 2020 den 22 april i Stockholm fördjupar vi oss i business to business-marknadsföring. 


Under en heldag presenteras de bästa casen, lärdomarna och strategierna från några av Sveriges ledande experter, marknadschefer och varumärken inom B2B.

Konferensen vänder sig till alla som jobbar med marknadsföring på ett B2B-företag eller på ett konsultbolag eller medieföretag med kunder inom B2B.


Antalet växande möjligheter i kombination med ständiga uppdateringar, nya tekniker och ändringar av algoritmer ställer höga krav på marknadsförare och behovet för erfarenhetsutbyte är stort. 

Några av ämnena som vi fördjupar oss inom under dagen är:

  • account based marketing, 

  • content marketing 

  • mätning och effekt

  • automatisering 

  • kulturfrågor

  • kanalval

  • sociala medier och influencer marketing

 

Målgrupp

Konferensen vänder sig till alla som jobbar med marknadsföring på ett B2B-företag eller på ett konsultbolag eller medieföretag med kunder inom B2B. 


Nyfiken?

Bästa pris får du om du bokar före den 15 februari. Inte riktigt redo att köpa biljett? Intresseanmäl dig och missa ingen kommunikation från oss.

Är du eller jobbar du med Sveriges Bästa B2B-marknadschef?

På eventet korar vi även Sveriges bästa B2B-marknadschef. Vinnaren utses av en jury bestående av B2B-experter samt representanter från Resumé och Dagens Media. Vill du nominera dig själv, en kollega eller samarbetspartner?


Info

Datum: Onsdag 22 april 


Tid: Heldagsseminarium, 8:30–17:00


Plats: Fabriken Event, Textilgatan 31, 120 30  StockholmPriser

Earlybird: 3 795 kr tom 15 mars


Ordinarie: 4 995 kr


Gå 4 för 3


I priset ingår frukost, lunch och eftermiddagsfika. 

Kontakta oss

Image

Cornelia Andersdotter

Projektledare

cornelia.andersdotter@bonniernews.se

Image

Johannes Lindström

Partneransvarig

johannes.lindstrom@bonniernews.se

Event Fabriken
Fabriken Event, Textilgatan 31, Stockholm 12030, Sweden